Consultancy

Alles voor het ondernemend hart

Bij Regula Nepos sta jij centraal want ondernemen en het runnen van een bedrijf kost veel energie en tijd. Je hebt daar soms gewoon even wat hulp bij nodig. Je wilt namelijk simpel gezegd gewoon meer omzet en optimaliseren van de huidige bedrijfsprocessen. 

Wij van Regula Nepos helpen jou hierbij door een ervaren ondernemer met jou mee te laten kijken naar wat jij nodig hebt.   Deze ondernemer dat niet allemaal alleen. De ondernemer beschikt over de mogelijkheid om een work force het afgesproken werk uit te laten voeren, onder toezicht natuurlijk. 

Wat kunnen wij allemaal doen?

Wil je meer weten ? Klik op de knop hieronder

Online Identiteit

Op het web en social media

Volledige re-design van jouw bedrijfsidentiteit of gewoon een kleine aanpassing? Daar kunnen wij voor zorgen. Daarnaast is het ook supertof als de look van je bedrijf jouw visie vertegenwoordigt. Het aanspreken van jouw doelgroep is de eerste stap voor klanten om jouw producten of diensten af te nemen.

Hoe gaan we dat doen? Wij kunnen een website, passend bij jou bedrijfsidentiteit, van begin tot eind voor je bouwen! Hoe gaaf is dat?! Naast het bouwen van de website kunnen wij hem ook voor jou onderhouden en staan wij voor jou klaar waar nodig.

Wat kunnen wij allemaal doen?

Wil je meer weten ? Klik op de knop hieronder

Content schrijven

Met pen en papier

Een leuk sprookje voor op jouw brochure, volledige teksten voor jouw website of de tekst van jouw producten. De teksten die jij nodig hebt zetten wij gewoon op papier, jij hoeft hier niks meer voor te doen. Dit kan een hele serieuze tekst zijn maar ook een leuke spontane tekst, wij passen namelijk onze schrijfstijl zo aan dat het past bij jouw doelgroep! Toffe tekst en het kost jou weinig moeite. 

Wat kunnen wij allemaal doen?

Wil je meer weten ? Klik op de knop hieronder

Marketing

Via Google en Facebook

Waarschijnlijk ben jij ons tegen gekomen via een advertentie op internet.

Je website wordt goed bezocht, jouw klanten kopen je product of dienst. Als het aan jou ligt gaat het al de goede kant op. Wat nou als ik je kan vertellen dat je, via facebook en google, ervoor kan zorgen dat je sales door het dak heen kunnen schieten. Klinkt super goed natuurlijk. 

Wij gaan opzoek naar jou kopers doormiddel van het adverteren op internet, dit gaat niet meer via de krant maar gewoon lekker modern via facebook en google. 

Wat kunnen wij allemaal doen?

Wil je meer weten ? Klik op de knop hieronder

Sluit Menu